Kata-Kata Dan Janji Asri Janggut

“SAYA mengakui keb0dohan, kesilapan saya dan reda atas apa yang berlaku, sekali lagi saya ingin memohon maaf kepada seluruh rakyat Malaysia terutamanya PDRM (Polis Diraja Malaysia) dan ATM (Angkatan Tentera Malaysia). Saya mohon maaf sangat-sangat.”

Demikian permohonan maaf Pengasas Hot Burger Malaysia, Mohd Asri Hamid, 42, atau Asri Janggut selepas menc3tuskan kontr0versi dengan menvduh kebanyakan polis dan tentera tidak menjaga solat.

Dakw4an itu yang dibuatnya itu tul4r di media sosial serta ramai netizen meng3cam kata-katanya itu.

Menurutnya, dia mengakui kesilapannya dan berjanji tidak akan menyentuh atau mengulas sebarang perkara yang berkaitan dengan dua pihak berkuasa itu pada masa depan.

“Saya Mohd Asri Hamid dengan ini sepenuh hati, rendah diri dan seh!na-hin4nya memohon maaf kepada seluruh anggota PDRM dan ATM atas kesilapan, kejah!lan dan kebod0han saya kerana celup4rnya mulut saya yang membuat satu kenyataan mengatakan kebanyakan polis mal4s solat.

“Saya memohon jutaan maaf kerana saya tidak jangka boleh cakap macam itu, saya langsung tak berniat untuk gur!s hati rakan-rakan PDRM dan ATM. Saya sekali lagi memohon maaf kerana Allah, maafkan atas segala kesilapan saya,” katanya,” katanya melalui rakaman video, di sini hari ini.

Sumber-MH