L4ungkan Kata-Kata Semangat Buat KDA FC

Alor Setar: Pemain sayap Kedah Darul Aman FC (KDA FC), Syazwan Zainon berharap penyokong terus memberi sokongan untuk skuad Hijau Kuning dalam misi memvuru kemenangan sulung apabila turun men3ntang Sabah FC di Stadium Darul Aman, esok.

Pemain lic!k serta berpengalaman berusia 31 tahun itu mel4ungkan kata semangat berkenaan dalam usaha untuk Kedah b4ngkit semula membvru kemenangan selepas t3was kepada Johor Darul Ta’zim (JDT) pada aksi Piala Sumbangsih, Jumaat lalu.

“Reb4h tidak semestinya kal4h, berdiri tidak semestinya menang, semangat tetap memb4ra, berjuang untuk lencana di dada. Teruskan menyokong kami, pasukan KDA FC,” katanya.

Syazwan sebelum ini juga meluahkan hasratnya untuk mencuba sehabis baik dalam usaha membantu KDA FC pada musim ini.

Sementara itu persiapan skuad Hijau Kuning kembali bermula semalam dengan semua pemain dilihat bersemangat untuk meningkatkan persefahaman dan prestasi masing-masing menjelang pertemuan dengan Sabah FC.

Media KDA FC juga menerusi laman rasminya menyatakan skuad kendalian ketua jurulatih Aidil Sharin Sahak sudah kembali memulakan latihan semalam di Alor Setar.

“Pemain simpanan menjalani latihan penuh petang ini sementara pemain utama menjalani proses pemul!han bagi persediaan aksi seterusnya Selasa ini men3ntang Sabah FC di Stadium Darul Aman,” katanya.

Sumber MH