Sungguh K3jam, Suami Dan Anak Kononnya Mahu Mengawal

KONON mahu mengawal pemakanan isterinya yang mengh!dap kenc!ng manis, seorang suami bersama anaknya terg4mak memvkul dengan tali pinggang dan r0tan serta meng!kat m4ngsa dengan r4ntai di kerusi dalam rumah mereka di Batu Caves di Gombak semalam.

Dalam kejadian 2 petang itu, m4ngsa yang berusia 67 tahun itu terpaksa meminta bantuan polis selepas ditinggalkan berseorangan di dalam rumah dalam keadaan badan dir4ntai di kerusi.

Ketua Polis Daerah Gombak Asisten Komisioner Arifai Tarawe berkata, m4ngsa membuat laporan selepas suaminya yang berusia lingkungan 60-an dan anak lelakinya mengunci pintu rumah dan meninggalkannya.

“M4ngsa menghubungi talian kec3masan 999 dan polis yang tiba tidak lama kemudian meminta bantuan pihak bomba untuk mem0tong kunci mangga rumah seterusnya menyelamatkan m4ngsa.

“Siasatan awal polis mendapati suami dan anaknya melakukan perkara itu untuk mengawal pemakanan peng4du yang mengh!dap peny4kit kenc!ng manis yang serius,” katanya kepada Harian Metro.

Arifai Tarawe berkata, suami dan anaknya kemudiannya dit4han polis bagi membantu siasatan mengikut S3ksyen 324 K4nun Kes3ksaan dan 342 K4nun Kes3ksaan.

Sumber-MH