Akibat Ket4ksuban Kepada Patung Barbie, Wanita Ini Sanggup Melakukan Hal Ini

Budapest: Selepas membelanjakan £135,000 (RM726,953) untuk pemb3dahan plastik yang menjadikan dia seperti Barbie, wanita ini memaklumkan dia terlalu ‘mahal’ untuk bekerja.

Barbara Luna Sipos, 22, mengakui ketaasvbannya terhadap Barbie bermula sejak kecil lagi.

Dia mengimpikan untuk menjadi ‘patung hidup’ satu hari nanti dan akhirnya membelanjakan £135,000 untuk imej itu yang dibiayai bekas suaminya.

Barbara berkata, dia sentiasa mahu kelihatan seperti watak fant4si atau patung manusia.

“Memori zaman kanak-kanak saya bermula dengan bermain patung Barbie dan saya mula berangan menjadinya pada usia 17 tahun,” akuinya.

Barbara sudah menjalani 10 pemb3dahan plastik, mengubah saiz payud4ranya daripada 34B kepada 34F, selain dagu dan rahang berbentuk V, dahi, kening, bibir dan bahagian kem4luan.

Sejak pemb3dahan itu, dia berhenti kerja sebagai penyambut tetamu kerana mengganggap wajah dan karismanya boleh menyebabkan lelaki ‘g!la’.

“Saya sedar pekerjaan seperti ini tidak sesuai untuk saya yang tinggal di kawasan di mana masyarakatnya melihat wanita cantik sebagai tidak berpeluang mengekalkan pekerjaan atau diberi kedudukan tinggi tanpa menawarkan s3ks kepada lelaki, yang mana saya tidak mahu lakukannya,” katanya.

Dia juga cuba bergaul dengan orang yang berfikiran terbuka kerana suka menarik perhatian mereka untuk membuktikan dia bukanlah ‘b!mbo tidak ber4kal’.

Di sebalik semua prosedur yang dilakukan untuk menjadi Barbie, Barbara tidak merancang mengurangkan pemb3dahan, tetapi bercadang melaksana rhin0plasti fasa ketiga, pemb3dahan membuang rusuk dan sunt!kan di punggvng.

Sumber-MH