Kejayaan Luqman Jelas Di Sambut Dengan Meriah

KUALA LUMPUR: Skuad Harimau Malaya jelas berada dalam ‘mood’ terbaik menjelang aksi men3ntang Vietnam, tengah malam ini selepas sesi latihan berlangsung dalam keadaan yang ceria dan positif.

Malah, sesi latihan yang berlangsung kelmarin disambut dengan hil4i tawa pemain selepas ada ‘ins!den’ terc3tus pada sesi berkenaan.

Ini selepas peny3rang muda negara, Luqman Hakim Shamsudin melakukan ‘ole’ ke atas pemain naturalisasi negara, Liridon Krasniqi pada sesi latihan ‘r0ndo’ yang dilakukan skuad kebangsaan.

Kejayaan Luqman itu jelas disambut dengan meriah oleh rakan sepasukan sambil Liridon tampak m4lu apabila ‘terkena’ dengan pemain berusia 19 tahun itu.

Luqman juga sempat bertanyakan kepada juruvideo sama ada ‘ole’ itu dapat dir4kam sebelum dia menzahirkan rasa gembiranya dan Liridon hanya mampu tersenyum dan meminta juruvideo memadam rak4man tersebut.

Ins!den itu dapat disaksikan pada minit ke 4:18 dalam klip video latihan menerusi laman Youtube Persatuan Bolas3pak Malaysia (FAM), FAMTV Malaysia.

Perkara terbabit jelas menjadi tumpuan pelayar aplikasi Youtube dengan rata-rata kom3n yang dikeluarkan menyentuh mengenai Luqman dan Liridon.

Iman Danial menulis ‘Luqman lepas ole be like: ehh video kee ?? Yeayyy .. HAHAHAHAHA’ sementara editbykarl meninggalkan kom3n ‘MatDon: Tolong jangan rak4m, tolong jangan rakam.’

Bagaimanapun, ada juga pelayar Youtube yang turut meninggalkan kata-kata semangat dan ucapan selamat maju jaya kepada skuad negara yang akan men3ntang Vietnam.

Sumber-BH